Τρίτη 13 Απριλίου 2010

Άραγε Θέλουμε;; - Η τρομοκρατία του "σοσιαλισμού"


Πώς γίνεται ο κ. Χρυσοχοΐδης να είναι τόσο ικανός στην εξάρθρωση της τρομοκρατίας και τόσο ανίκανος στην αντιμετώπιση του κοινού εγκλήματος; Πόσες φορές θα την εξαρθρώσει ο Χρυσοχοΐδης την εγχώρια τρομοκρατία; Αφού ο κ. Χρυσοχοΐδης είναι τόσο ικανός στην αντιμετώπιση των τρομοκρατών, τότε ας αντιμετωπιστούμε όλοι από την Αστυνομία ως τρομοκράτες, ώστε να γίνει η χώρα ένας παράδεισος. Αυτό δεν είναι το σχέδιο;

Τι νόημα είχε το να μπουκάρουν τα τηλεοπτικά συνεργεία στα σπίτια των φερόμενων ως τρομοκρατών; Γιατί το επέτρεψε η αστυνομία; Είναι πολύ απλό: Το μήνυμα στους πολίτες είναι πως αυτό θα μπορούσε να είναι το σπίτι σας – το δικό σας σπίτι.

Μπαίνουμε στα σπίτια σας, τα κάνουμε άνω-κάτω και μετά έρχονται τα τηλεοπτικά συνεργεία, παίρνουν εικόνες και ο προσωπικός σας χώρος είναι ορατός σε όλους· σας ξεφτιλίζουμε –γι’ αυτό, καθίστε φρόνιμα.

Τα τηλεοπτικά κανάλια λειτουργούν ως τρομοκράτες και πρέπει να αντιμετωπιστούν ως τρομοκράτες. Όχι από το κράτος, βέβαια. Το κράτος μαζί με τα ΜΜΕ τρομοκρατούν και πρέπει να τους αντιμετωπίζουμε ως τρομοκράτες.

Διέλυσαν τη χώρα και τώρα προσπαθούν να κρατηθούν στις θέσεις τους. Κανείς δεν τιμωρήθηκε για τη χρεοκοπία της χώρας. Κανείς δεν μπήκε στο σπίτι του Σημίτη ή του Καραμανλή να πάρει εικόνες. Ούτε καν τους ρωτάνε αν έχουν ευθύνες.

Οι νταβατζήδες της διαπλοκής κυκλοφορούν ελεύθεροι. Όλοι στη θέση τους. Οι ίδιοι τηλεδημοσιογράφοι που αποθέωναν τις κυβερνήσεις Σημίτη και Καραμανλή μιλάνε για την επιτυχία του Παπανδρέου να δανείζεται αν και η χώρα έχει πτωχεύσει. Βγείτε με τις σημαίες στους δρόμους, για να πανηγυρίσετε.

Οι εφημερίδες τους δεν πουλάνε και πάνε για λουκέτο, τα κανάλια τους είναι ζημιογόνα, το σύστημά τους έχει ουσιαστικά καταρρεύσει. Πολιτικό κατεστημένο και μεγαλοεκδότες έχουν αντιληφθεί πως έχουν χρεοκοπήσει. Τώρα προσπαθούν να διασωθούν στηρίζοντας ο ένας τον άλλον και προετοιμάζοντας την αστυνομία για να τους προστατεύσει.

Ήδη, αποθεώνεται το ζαβό παιδί του Ανδρέα Παπανδρέου και ο «επιτυχημένος» Χρυσοχοΐδης –δηλαδή, ο άνθρωπος που είπε μέσα στην ελληνική Βουλή ότι ο Μπαράκ Ομπάμα είναι μουσουλμάνος, αλλά το έθαψαν σχεδόν όλοι οι δημοσιογράφοι.

Κι όμως, τώρα είναι η ώρα. Ένα φου αρκεί για να πέσουν και να ξεβρομίσει η χώρα. Το ερώτημα είναι: Θέλουμε; Ή είμαστε κι εμείς σαν κι αυτούς; Εδώ σε θέλω κάβουρα.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου